Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Waarom bloggen nuttig is voor je eigen praktijk

Waarom bloggen nuttig is voor je eigen praktijk

Het schrijven van blogs voor je eigen praktijk is een goede manier om meer verkeer naar je website te trekken. En als je goede blogs schrijft, dan bestaat dit ‘verkeer’ natuurlijk voornamelijk uit potentiële klanten.

5 redenen om te bloggen als je een eigen praktijk hebt

Mocht je nog twijfelen of je echt ‘al die moeite’ moet gaan doen…. hier een paar redenen om vandaag nog een blog te schrijven voor jouw praktijk!

  1. ✔️ Bloggen verhoogt de vindbaarheid van je website in de zoekmachines. ‘Als je erover schrijft, kun je er op gevonden worden’. Bovendien belonen zoekmachines actieve websites met een hogere ranking, wat leidt tot meer verkeer en meer kans op nieuwe klanten.
  2. ✔️ Door regelmatig te bloggen over relevante onderwerpen en waardevolle informatie te delen, bouw je vertrouwen op bij je lezers.
  3. ✔️ Bloggen is een manier om waardevolle informatie te delen met je doelgroep en hen te informeren over de diensten die je aanbiedt. Dit kan leiden tot nieuwe klanten en mogelijk ook tot een betere samenwerking met huisartsen en andere zorgverleners.
  4. ✔️ Door regelmatig te bloggen, versterk je je online aanwezigheid en zichtbaarheid en toon je aan dat je een expert bent in je werkveld. Je claimt als het ware jouw plekje in de markt en maakt het mogelijk voor potentiële klanten om jou ’te zien’.
  5. ✔️ Bloggen is een mooie manier om potentiële klanten naar je website toe te trekken. Plaats bijvoorbeeld een pakkende introductie naar je blog op je social media, en laat mensen doorklikken. Zo zorg je dat mensen op jouw website komen, waar ze vervolgens tot actie over kunnen gaan en klant kunnen worden.

 

Bloggen is een slimme strategie om de zichtbaarheid van je praktijk en je bereik te vergroten. Door regelmatig blogs te schrijven kun je nieuwe klanten naar je website trekken, vertrouwen opbouwen, waardevolle informatie delen en je ‘expert status’ claimen.

Zorg er altijd voor dat je blogs gerelateerd zijn aan de diensten die je aanbiedt of de klachten, wensen of pijnen die jouw klanten ervaren, en dat ze interessant, waardevol en eenvoudig te lezen zijn.

Leren bloggen?

Of ben je al aan het bloggen en zou je jouw blogs willen verbeteren? Bijvoorbeeld zodat je er meer klanten uit gaat halen? Laat mij je helpen!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!