Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Waarom webteksten altijd onderaan je prioriteitenlijstje bungelen. En waarom dat heel onverstandig is.

waarom webteksten altijd onderaan ieders prioriteitenlijstje belanden

Waarom webteksten altijd onderaan je prioriteitenlijstje bungelen. En waarom dat heel onverstandig is.

Herken jij het ook, dat je niet tevreden bent met de webteksten die je nu online hebt staan. Omdat ze gewoon niet de juiste boodschap verkondigen en ze ook geen nieuwe bezoekers op je website opleveren?

Geen idee waar je moet beginnen met je webteksten

De reden dat webteksten vaak onderaan het prioriteitenlijstje belanden, en waarschijnlijk ook onderaan de jouwe, is omdat je er tegenaan hikt om ermee te beginnen. Je weet misschien überhaupt niet hoe jij jouw boodschap onder woorden moet brengen, laat staan dat je het op digitaal papier krijgt. Misschien heb je al eerder een poging gedaan en kwam je er – na een tijdje naar je beeldscherm staren – achter dat je gewoon niet weet wát je moet schrijven.

Worstel jij al een tijdje met deze vragen?

  • welke pagina’s heb ik nodig?
  • hoe breng ik mijn diensten onder woorden?
  • hoe spreek ik de juiste klanten aan en hoe maak ik ze enthousiast zodat ze in actie komen?
  • hoe maak ik er een mooie tekst van?

Van uitstel komt afstel en dat is héél onverstandig! Waarom??

Wanneer je het schrijven van je webteksten blijft uitstellen dan is één ding zeker: een voorsprong op je conculega’s zul je niet krijgen. Enerzijds niet omdat je zelf niet achter je boodschap staat en het totaalplaatje dus gewoon niet klopt. Zowel voor jouw klant niet als voor jou niet. Jouw blogs en social media zijn een mooie manier om jou te leren kennen. Wanneer potentiële klanten interesse hebben in jouw diensten en ze komen op jouw website waar een totaal andere ‘jij’ te zien is, dan verbreek je daarmee de connectie met jouw potentiële klant voordat deze goed en wel is opgebouwd.

Anderzijds gaat jouw praktijk of bedrijf nooit gevonden worden in de zoekmachines als jij geen webteksten publiceert en daar een paar simpele regeltjes op toepast.

Hulp bij het maken van je webteksten

Wil jij graag dat iemand je op weg helpt met je webteksten? Volg dan één van mijn workshops!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next