Meteen naar de inhoud

Wat kun je het beste op je ‘Over mij’ pagina schrijven?

Verhoog je gunfactor met je 'Over mij' pagina

Wat kun je het beste op je ‘Over mij’ pagina schrijven?

Je ‘Over mij’ pagina is de pagina die mensen vaak nog even bekijken voordat ze contact met je opnemen. Het is als het ware een bevestiging voor een potentiële klant dat jij dé persoon bent om bij aan te kloppen. Om te zorgen dat je ‘Over mij’ pagina vervolgens ook zorgt dat nieuwe klanten daadwerkelijk in actie komen, kun je de volgende dingen het beste op je pagina zetten:

Een korte pitch: wie ben je, wat los je op en voor wie. Dit stukje hoeft maar één of twee regels in beslag te nemen. Hoe korter hoe beter. Vervolgens adviseer ik je om dit stukje aan te vullen met waarom jij blij, gelukkig en vervuld raakt van je werk. Wát maakt dat je iedere dag weer je bed uitkomt en je inzet voor je klanten?

Jouw weg: wat heb jij meegemaakt? Hoe ben je gekomen waar je nu bent? Bevinden jouw klanten zich nu in die situatie? Dan zullen een paar concrete voorbeelden van hoe jij je voelde in die fase van je leven ervoor zorgen dat potentiële klanten snel vertrouwen in je opbouwen: jij bent er immers geweest en bent er ook doorheen gegaan.

✅ Het is dus ook belangrijk dat je in jouw verhaal vertelt wat je hebt veranderd in je leven om te komen waar je nu bent. Inspireer je klanten!

✅ Mensen zoeken op deze pagina (vaak onbewust) naar dingen die je menselijk maken. Ze willen geen zaken doen met een bedrijf, want dat is onpersoonlijk. Ze willen weten wie jij bent. Op je andere pagina’s hebben ze al gelezen dat jij hun probleem kunt oplossen. Op de ‘Over mij’ pagina beslissen ze of jij ook de gunfactor hebt! Om jezelf toegankelijk te maken als persoon kun je bijvoorbeeld wat kernwoorden over jezelf opschrijven, een quote uitlichten en hierbij vermelden waaróm deze quote je raakt, en je kunt wat leuke of interessante persoonlijke weetjes over jezelf vertellen. Dit hoeven geen ‘zware’ dingen te zijn. Het kunnen bijvoorbeeld hobby’s, je gezin of huisdieren zijn waar je iets over vertelt. Geef een klein kijkje in je leven! Dat maakt het makkelijker voor potentiële klanten om contact met je op te nemen.

✅ Zorg dat mensen contact met je op kunnen nemen. Een commercieel aanbod is hier niet passend en bovendien verwarrend. Daarom kun je het beste een algemene ‘contact knop‘ en de links naar je social media op je ‘Over mij’ pagina plaatsen.

✅ Vergeet geen foto’s van jezelf te plaatsen! Liefst minimaal één foto waarbij je recht in de camera kijkt. Deze ondersteunt jouw verhaal en geeft mensen het gevoel dat ze je echt leren kennen.

Succes! 🍀

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Meld je aan voor mijn LIVE Zoom-workshop 'Een sterk fundament voor krachtige webteksten'

📅 2x maandag: 20 en 27 februari 2023, van 19.00 tot 21.00 uur 📍Live via Zoom (klein groepje)

Zou jij heel graag EIN-DE-LIJK je webteksten KLAAR willen hebben? Dit is je kans! In deze praktische workshop praat ik je stap voor stap, van A tot Z door je basis webteksten heen. 

Na deze workshop:
✅ Heb je een sterke basis staan voor je homepage, je dienstenpagina’s en je ‘Over mij’ pagina. Je wilt misschien nog wat puntjes op de i zetten, maar je de basis voor je teksten staat als een huis
✅ Heb je ‘jouw verhaal’ scherp, waardoor je jezelf ook mondeling beter kunt uitdrukken.
✅ Ben je tevreden over het resultaat dat je hebt neergezet en voel je je goed en trots op de inhoud
✅ Weet je hoe je jouw webpagina’s het beste kunt opbouwen én opmaken.
✅ Weet je hoe je jouw pagina’s meteen optimaliseert voor zoekmachines én hoe je bezoekers in actie laat komen.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn evenementen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Content- en schrijfcoach. 

Ik help ondernemers met een dienstverlenend bedrijf om hun missie en diensten onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten, blogs en social media content. 

Dat doe ik door persoonlijke coaching en advies, maar ook door het geven van kleinschalige workshops (via Zoom). 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!