Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Wat zet je op een dienstenpagina?

Wat zet je op een dienstenpagina

Wat zet je op een dienstenpagina?

Een dienstenpagina is bedoeld om te zorgen voor omzet. Soms direct, soms indirect. Dat hangt af van je aanbod, en dan natuurlijk vooral van de hoogte van de investering die daarbij hoort. Een dienstenpagina is dus een pagina die moet zorgen voor sales. Ze worden daarom ook wel ‘salespagina’s’ genoemd. In dit blog deel ik een aantal belangrijke elementen die niet op je dienstenpagina mogen ontbreken.

Krachtige salespitch

Uiteraard is een krachtige salespitch op een dienstenpagina noodzakelijk. Je moet mensen meteen ‘grijpen’. Je bezoekers moeten denken ‘dít heb ik nodig!’ Een salespitch kun je het beste laten bestaan uit de volgende elementen:

  • ? de naam van je dienst en wat lost deze op?
  • ? voor wie is deze dienst bedoeld?
  • ? je belofte; het toekomstbeeld voor mensen die deze dienst afnemen.

Praktische informatie

Potentiële klanten die interesse hebben in jouw dienst zullen snel meer willen weten over praktische zaken. Denk hierbij aan het aantal sessies, de locatie, data, tijden en andere specifieke dingen zoals; wat voor kleding draag je? Kun je voor de deur parkeren? Etc.

En natuurlijk wil je hier ook de investering noemen die mensen moeten doen. De prijs of ‘kosten’ kun je het beste presenteren als ‘investering’. Dat wekt het gevoel dat mensen er iets voor terugkrijgen. En dat is natuurlijk ook zo. Als je de prijs niet noemt, dan zullen mensen zich misschien wel afvragen wat de prijs is, maar om nou een bericht te sturen en het te vragen, dat is voor veel mensen een stap te ver. Ze kijken dan liever bij je conculega’s waar de investering wel helder op de website vermeld staat. Mijn advies is dus: laat geen ruimte voor vragen. Wees helder en transparant, ook over de prijs.

Testimonials

De beste marketing is natuurlijk het presenteren van testimonials waarin andere klanten vertellen hoe blij ze met je zijn. En niet alleen dat: je wilt eigenlijk dat je klanten vertellen wat jouw dienst hen heeft opgeleverd. Wat hebben ze er aan gehad? Een stijging in de omzet? Meer nieuwe klanten? Meer rust in hun hoofd? Weer normaal kunnen functioneren?

Als je om testimonials vraagt is mijn advies dan ook, vraag specifiek om ‘wat heeft het je opgeleverd om [jouw dienst] te doen/ te volgen/ etc. ‘. Potentiële klanten zullen door testimonials van andere veel eerder over de streep getrokken worden.

Call to actions

Op een dienstenpagina’s zijn ‘Call to actions’ absoluut onmisbaar. Een ‘Call to action’ (ook wel ‘CTA’) is een oproep tot actie. Dat kan zijn in de vorm van een knop naar een formulier, of door direct een formuliertje te plaatsen. De bedoeling is dat mensen tot actie over gaan.

Belangrijk bij CTA’s is dat deze passend moeten zijn bij je aanbod. Als je een 6-maanden traject verkoopt voor duizenden euro’s, dan is de kans dat iemand zich daarvoor aanmeldt zonder je verder gesproken te hebben heel erg klein. Het is dan verstandiger om eerst een kennismakingssessie of een inspiratiesessie aan te bieden. Zo leren mensen je kennen en van daaruit kun je hen een aanbod doen. Zorg dus dat je een passende CTA op je dienstenpagina plaatst.

Veelgestelde vragen

Ook veelgestelde vragen verdienen een plekje op je dienstenpagina. Dit hoeven niet per se vragen te zijn die echt vaak aan je gesteld zijn. Het mogen ook ‘verzonnen vragen’ zijn die antwoord geven op ‘nog niet door klanten gestelde vragen’. Wat je hiermee bereikt is dat je aankoopdrempels verlaagt en mogelijke bezwaren wegneemt voordat deze echt bestaan. Ga voor het opstellen van veelgestelde vragen dus na welke mogelijke bezwaren jouw potentiële klanten zouden kunnen hebben en vorm deze om naar een vraag met een helder antwoord.

Dienstenpagina’s schrijven?

Wil jij aan de slag met je dienstenpagina’s, maar vind je het lastig om te bepalen hoe je jouw pagina’s het beste kunt opbouwen? En wat je er dan precies op moet schrijven? Meld je dan aan voor mijn 4-delige video-workshop, waarin ik je van A tot Z, stap voor stap meeneem in het schrijven van je dienstenpagina’s, homepage en ‘Over mij’ pagina.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!