Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Werkwijze

Werkwijze

Tekstbureau voor krachtige webteksten, blogs en marketing content.

Werkwijze

Door onze heldere en transparante werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Hieronder vind je informatie over de verschillende stappen in het proces, van offerte-aanvraag tot en met de oplevering. 

Wanneer je een offerte opvraagt bij KrachtigeTeksten.nl, dan ontvang je binnen 24 uur (maar meestal sneller!) een reactie. Wanneer je je offerte vóór 18.00 uur aanvraagt ontvang je zelfs dezelfde werkdag nog reactie.

In de offerte vind je de opdrachtdetails, de prijs en de levertijd. Zodra je de offerte digitaal hebt ondertekend wordt je opdracht toegevoegd aan de planning. 

Je teksten worden op of vóór het afgesproken moment opgeleverd in MS Word, tenzij anders afgesproken.

Afhankelijk van hoe helder jij je eigen verhaal kunt formuleren en hoe goed jij je diensten kunt uitleggen, plannen we een interview of een workshop. Of we een interview doen of een workshop hangt helemaal af van jouw situatie en wensen.

Als het nodig is om samen ’tot de kern’ te komen, dan worden alle details hierover opgenomen in de offerte.

Tekstschrijver tarieven

Bij KrachtigeTeksten.nl betaal je een vaste prijs per tekst of project, dus géén ‘cent-per-woord’ tarief. 

Het tarief voor copywriting is afhankelijk van verschillende factoren, zoals: 

  • – De lengte van de tekst (bijvoorbeeld: hebben we het over enkele alinea’s van ong. 400 woorden, of over een blog van 2000 woorden?). 
  • – De input en informatie die beschikbaar is. 
  • – De manier waarop deze informatie wordt opgeleverd (bijv. in een interview, in losse steekwoorden of meerdere Word-documenten die nog doorgespit moeten worden).
  • – Eventuele bijzondere verzoeken.

🔔 Weten wat een tekstschrijver voor jouw project precies kost? Vraag meteen je offerte aan. 

De exacte leverdatum van je teksten of blogs vind je terug in je offerte. 

Voor kleine opdrachten van één of enkele teksten is de levertijd meestal maximaal 5 werkdagen. Voor grotere opdrachten moet je rekening houden met 10 werkdagen. Let op: dit is een richtlijn. De daadwerkelijke leverdatum staat in je offerte. 

En: afspraak is afspraak. De datum op je offerte is altijd de daadwerkelijke leverdatum. 

Afhankelijk van het aantal bestanden ontvang je deze via de gewone mail, of via WeTransfer. Je tekst wordt in principe opgeleverd in MS Word. Maar, als je bijvoorbeeld liever in Google Docs of Pages werkt, dan is dat ook geen enkel probleem. 

HMTL-formaat is ook een optie. Op die manier kun je de opmaak van je teksten direct in je site kopiëren.

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van je teksten op je website. Dit hoort niet bij onze dienstverlening.

We schrijven in de eerste plaats aan je bezoekers, maar tegelijkertijd voor zoekmachines. Verder proppen we je teksten niet vol met zoekwoorden en synoniemen, maar bouwen we je teksten op op een manier waarop mensen (en dus ook zoekmachines!) er blij van worden.

Je teksten worden standaard opgeleverd inclusief de metatitel, meta descriptions en de headings.

Wil je jouw teksten in HTML-formaat ontvangen, zodat je ze inclusief de opmaak direct in je site kunt plakken? Dat kan! Geef dit even aan bij je offerte-aanvraag. 

 

We werken op basis van enkele steekwoorden óf een uitgebreide briefing. Maak je dus geen zorgen als je niet goed weet hoe je de opdracht moet omschrijven. Dát is juist een voordeel bij KrachtigeTeksten.nl: samen krijgen we jouw verhaal, diensten of missie boven tafel! Het kan zijn dat er hiervoor (in overleg) een interview wordt opgenomen in de offerte.

Soms is het nodig om samen in gesprek te gaan of een interview af te nemen. Dit is vooral belangrijk wanneer je als ondernemer zelf nog worstelt met je verhaal. Dit regelen we in overleg en nemen we vervolgens op in de offerte. 

Tot 5 kalenderdagen na de oplevering mag je kosteloos gebruik maken van de correctieronde. De correctieronde is bedoeld voor ‘puntjes op de i’. Zo zorgen we er samen voor je teksten tot in de puntjes kloppen. 

Let op: wijzigingen en toevoegingen door voortschrijdend inzicht of door een incorrecte of incomplete briefing vallen niet onder de correctieronde. Ook deze correcties lossen we met liefde voor je op, maar wel in een aparte opdracht. 

Bij oplevering van de teksten ontvang je de factuur. We hanteren een betaaltermijn van 7 dagen, die vind je ook terug op de offerte. 

Bij grotere opdrachten wordt een aanbetaling gevraagd, of splitsen we de oplevering en facturatie op in kleine stukjes. Uiteraard in overleg. 

Je kunt KrachtigeTeksten.nl bereiken op werkdagen van 09.00 tot 18.00 via: 

☎️ 0346 – 756 021
✉️ info@krachtigeteksten.nl
 06 – 39 411 886

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!