Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Tekstbureau voor krachtige webteksten, blogs en marketing content.

Werkwijze

Door onze heldere en transparante werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Hieronder vind je informatie over de verschillende stappen in het proces, van offerte-aanvraag tot en met de oplevering. 

Wanneer je een offerte opvraagt bij KrachtigeTeksten.nl, dan ontvang je binnen 24 uur (maar meestal sneller!) een reactie. Wanneer je je offerte vóór 18.00 uur aanvraagt ontvang je zelfs dezelfde werkdag nog reactie.

In de offerte vind je de opdrachtdetails, de prijs en de levertijd. Zodra je de offerte digitaal hebt ondertekend wordt je opdracht toegevoegd aan de planning. 

Je teksten worden op of vóór het afgesproken moment opgeleverd in MS Word, tenzij anders afgesproken.

Afhankelijk van hoe helder jij je eigen verhaal kunt formuleren en hoe goed jij je diensten kunt uitleggen, plannen we een interview of een workshop. Of we een interview doen of een workshop hangt helemaal af van jouw situatie en wensen.

Als het nodig is om samen ’tot de kern’ te komen, dan worden alle details hierover opgenomen in de offerte.

Tekstschrijver tarieven

Bij KrachtigeTeksten.nl betaal je een vaste prijs per tekst of project, dus géén ‘cent-per-woord’ tarief. 

Het tarief voor copywriting is afhankelijk van verschillende factoren, zoals: 

  • – De lengte van de tekst (bijvoorbeeld: hebben we het over enkele alinea’s van ong. 400 woorden, of over een blog van 2000 woorden?). 
  • – De input en informatie die beschikbaar is. 
  • – De manier waarop deze informatie wordt opgeleverd (bijv. in een interview, in losse steekwoorden of meerdere Word-documenten die nog doorgespit moeten worden).
  • – Eventuele bijzondere verzoeken.

🔔 Weten wat een tekstschrijver voor jouw project precies kost? Vraag meteen je offerte aan. 

De exacte leverdatum van je teksten of blogs vind je terug in je offerte. 

Voor kleine opdrachten van één of enkele teksten is de levertijd meestal maximaal 5 werkdagen. Voor grotere opdrachten moet je rekening houden met 10 werkdagen. Let op: dit is een richtlijn. De daadwerkelijke leverdatum staat in je offerte. 

En: afspraak is afspraak. De datum op je offerte is altijd de daadwerkelijke leverdatum. 

Afhankelijk van het aantal bestanden ontvang je deze via de gewone mail, of via WeTransfer. Je tekst wordt in principe opgeleverd in MS Word. Maar, als je bijvoorbeeld liever in Google Docs of Pages werkt, dan is dat ook geen enkel probleem. 

HMTL-formaat is ook een optie. Op die manier kun je de opmaak van je teksten direct in je site kopiëren.

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van je teksten op je website. Dit hoort niet bij onze dienstverlening.

We schrijven in de eerste plaats aan je bezoekers, maar tegelijkertijd voor zoekmachines. Verder proppen we je teksten niet vol met zoekwoorden en synoniemen, maar bouwen we je teksten op op een manier waarop mensen (en dus ook zoekmachines!) er blij van worden.

Je teksten worden standaard opgeleverd inclusief de metatitel, meta descriptions en de headings.

Wil je jouw teksten in HTML-formaat ontvangen, zodat je ze inclusief de opmaak direct in je site kunt plakken? Dat kan! Geef dit even aan bij je offerte-aanvraag. 

 

We werken op basis van enkele steekwoorden óf een uitgebreide briefing. Maak je dus geen zorgen als je niet goed weet hoe je de opdracht moet omschrijven. Dát is juist een voordeel bij KrachtigeTeksten.nl: samen krijgen we jouw verhaal, diensten of missie boven tafel! Het kan zijn dat er hiervoor (in overleg) een interview wordt opgenomen in de offerte.

Soms is het nodig om samen in gesprek te gaan of een interview af te nemen. Dit is vooral belangrijk wanneer je als ondernemer zelf nog worstelt met je verhaal. Dit regelen we in overleg en nemen we vervolgens op in de offerte. 

Tot 5 kalenderdagen na de oplevering mag je kosteloos gebruik maken van de correctieronde. De correctieronde is bedoeld voor ‘puntjes op de i’. Zo zorgen we er samen voor je teksten tot in de puntjes kloppen. 

Let op: wijzigingen en toevoegingen door voortschrijdend inzicht of door een incorrecte of incomplete briefing vallen niet onder de correctieronde. Ook deze correcties lossen we met liefde voor je op, maar wel in een aparte opdracht. 

Bij oplevering van de teksten ontvang je de factuur. We hanteren een betaaltermijn van 7 dagen, die vind je ook terug op de offerte. 

Bij grotere opdrachten wordt een aanbetaling gevraagd, of splitsen we de oplevering en facturatie op in kleine stukjes. Uiteraard in overleg. 

Je kunt KrachtigeTeksten.nl bereiken op werkdagen van 09.00 tot 18.00 via: 

☎️ 0346 – 756 021
✉️ info@krachtigeteksten.nl
 06 – 39 411 886

“Snel en doortastend. Op korte termijn mooie, professionele teksten geschreven voor onze website. Zeer vriendelijk, flexibel en hulpvaardig. Wil in de toekomst vaker gebruik maken van Krachtige teksten en raad het bureau zeker aan!”
De Amstelschool
“Krachtige teksten schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met een kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.”
Nando Burghardt
“Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevreden - én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten, dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen. Bovendien is SEO bijna altijd een focus voor ons, en ook daarop scoren Linda's teksten altijd zeer goed!”
Tim & Jeroen, NowWebNL
“Zeker een aanrader! Super blij met mijn SEO teksten. Super klantvriendelijk ook!"
Khaoula Hamidane
“Razendknappe vertaalslag van een wat mistig vakgebied. Een website over spiritueel intuitief coachen vraagt om duidelijke, niet wollige taal. Ik heb daar erg mee geworsteld. Linda niet.:). Ze verstaat de kunst om zelfs in een, voor haar minder bekend vakgebied, een krachtige en duidelijke homepage te schrijven."
BubblesforyourSoul
“Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.”
Victor Smit
"Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!"
Peter Snijders
“Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!”
Joanna, Sensolife
Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed!
RSH Design
“Zeer kundig en snel geholpen. Linda heeft voor onze vernieuwde website de teksten die wij zelf hadden gemaakt onder de loep genomen. Zonder de inhoud te wijzigen heeft zij de teksten herschreven met als doel betere vindbaarheid op Google. Fijne samenwerking en snelle reacties!”
Friendly Housing