Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Heb je het gevoel dat je klanten misloopt omdat je nog geen krachtige teksten op je website hebt staan?

Worstel je met je webteksten omdat je niet goed weet wat je moet schrijven? Vind je het lastig om jouw missie onder woorden te brengen en om uit te leggen wat jouw toegevoegde waarde precies is voor jouw klanten? En is ‘iets over je zelf vertellen’ al helemaal een struggle voor je?

Of weet je wel wat je wilt vertellen, maar lukt het je niet om er een logisch verhaal van te maken en je tekst netjes op te bouwen?

Laat mij je door middel van een workshop of persoonlijke content coaching helpen om je missie, diensten en ‘jouw verhaal’ onder woorden te brengen.

Zo zorg je voor krachtige webteksten, blogs en content waarmee je klanten makkelijk overtuigt van jouw toegevoegde waarde.

Ben je dienstverlenend ondernemer en worstel je met je webteksten of blogs of zie je er tegenop om ermee te beginnen? In een KrachtigeTeksten workshop of coaching programma help ik je met jouw webteksten, blogs en social media content. Maar ook met je weggevers, e-mailfunnels en andere marketingteksten.

Workshops voor webteksten, blogs en content

Waarom een workshop bij KrachtigeTeksten.nl?

Met alle respect

Met respect voor jou en jouw kennis, je vakgebied en je klanten help ik je om tot de kern te komen. Door het stellen van scherpe vragen en door te denken vanuit jouw klant realiseren we samen krachtige webteksten en blogs waarmee jij jouw doelgroep écht raakt.

Concreet resultaat

Samen brengen wij jouw missie en je diensten onder woorden en creëren we krachtige webteksten en blogs. Tijdens een workshop bij KrachtigeTeksten.nl ga je concreet aan de slag met het maken van je teksten. Zo heb je ná je workshop je teksten ook écht KLAAR!

Straks doe je het zelf

Tijdens mijn workshops doen we het samen, maar ik leer je alle tips en trucs. Zo kun jij na de workshop zelf aan de slag als je nieuwe webteksten nodig hebt, of als je bijvoorbeeld blogs wilt gaan schrijven. Je hebt alle kennis en informatie om dat zonder staren en worstelen te doen!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Charissa Kruisenga

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Tess de Weerd

Ik heb een leuke en praktische workshop bij Linda gevolgd. Makkelijk voor een leek om te volgen. De informatie is eenvoudig toe te verwerken op je website. Verder vind ik het fijn dat Linda gelijk to the point komt. Kortom erg fijn! Dank je wel Linda.

Massagepraktijk Marlies
Over KrachtigeTeksten.nl | Copywriting, Workshops & Coaching

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

KrachtigeTeksten.nl

WACHT JE LIEVER NOG EVEN TOT ER 'VANZELF' KRACHTIGE TEKSTEN OP JE BEELDSCHERM VERSCHIJNEN?​

Worstel je al tijden met je webteksten? Ben je al een paar keer begonnen maar lukt het je niet om je webteksten helemaal naar tevredenheid online te zetten? Meld je dan aan voor één van de KrachtigeTeksten.nl copywriting workshops of content coaching programma’s. Dan maken we er samen werk van zodat je webteksten binnenkort écht helemaal klaar zijn!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂
Kim, Studio Authenticiteit
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!”
Ilonka Kuipers
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fijn en krachtige dame, enthousiast en duidelijk. Bedankt!
YOU online counseling voor psychisch welzijn
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Wat een verademing. Na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep."
Anja van Bokhorst, Hormoon Coach Praktijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Vandaag een ontzettend leerzame en leuke workshop mogen volgen bij Linda. Erg veel geleerd en goede feedback mogen ontvangen. Ik raad iedereen die met het schrijven van teksten en/of blogs bezig is een workshop van Linda aan!”
Laurien Honing-Broenland
Previous
Next