Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Worstel je met het schrijven van je teksten of met het bepalen van de inhoud?

Worstel je met het schrijven van je teksten of met het bepalen van de inhoud

Worstel je met het schrijven van je teksten of met het bepalen van de inhoud?

Als je mij volgt op Instagram of aangemeld bent voor mijn e-maillijst voor webtekst tips, dan heb je waarschijnlijk flink geworsteld met je webteksten. Misschien heb je inmiddels een workshop bij me gevolgd of content coaching en hebben we toen de basis voor je webteksten neergezet. Meestal komt er dan vroeg of laat toch een moment waarop je je teksten wilt herzien. Want zoals ik altijd zeg “je webteksten zijn niet in beton gegoten”. Jouw teksten moeten met je meegroeien als jij groeit als ondernemer.

Vind je het schrijven van je webteksten moeilijk? Of het bedenken van de inhoud?

Als je jouw webteksten nog niet op orde hebt dan is de vraag: loop je vast met schrijven of met het bepalen van de inhoud van je teksten? En gaat het dan om je basis webteksten (home, over mij, aanbod) of over je blogs?

  • 👉Vind je het lastig om jouw missie en diensten onder woorden te brengen?
  • 👉Vind je het lastig om je alinea’s goed in te delen?
  • 👉Vind je het lastig om titels en tussenkoppen te bedenken?
  • 👉Loop je vast op spelling?

Twijfel je over de inhoud van je basis webteksten?

Ga dan terug naar de basis en schrijf alleen de belangrijkste zaken die relevant zijn voor je klanten. Denk aan een sterke intro (hierdoor bepalen lezers of ze blijven lezen!), praktische informatie, jouw eigen verhaal, herkenbare punten voor klant en nog een paar cruciale elementen. Deze deel ik overigens van A tot Z met je (én ik neem je er stap voor stap meer doorheen) in

Twijfel je over de inhoud van je blogs?

Of twijfel je over ‘wat’ je moet schrijven? Heb je jouw missie en aanbod helder, maar vind je het lastig om te bepalen wat je erover moet schrijven? Heb je vaak het gevoel dat dingen niet relevant zijn voor jouw klanten? Of vind je juist dat alles relevant is en worden je teksten daardoor wollig en langdradig?

Als je twijfelt over de inhoud van je webteksten is mijn gouden tip: schrijf iets waar je jouw klant vandaag mee helpt. Als help je maar een klein beetje, een potentiële klant gaat jou hierdoor waarderen. Welke tips of adviezen kun jij jouw klant NU geven waar iemand echt iets aan heeft? Deze tips kun je uitstekend verwerken in een blog en in een social media post. Ook het noemen van punten waarin jouw klant zichzelf herkent maakt het bedenken van de inhoud vele malen makkelijker. Wat heb jij zelf meegemaakt (én opgelost) waar jouw klant nu mee kampt? En hoe kun jij deze persoon helpen om het ook voor die persoon op te lossen?

De sleutel is dus een ander helpen. 

Wat is op jou van toepassing? In welke webtekstfase verkeer jij? 😉

  • 💡Heb je jouw basis klaar maar zijn je teksten toe aan een opfrisbeurt omdat jij bent gegroeid als ondernemer?
  • 💡Heb je jouw basis klaar en wil jij doorpakken met blogs en social media content?
  • 💡Heb je nog geen goede basis en heb je jouw website eigenlijk een beetje laten liggen omdat je er niet uitkomt?

Deel je ’t met mij?

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!