Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Worstel je met het schrijven van je teksten of met het bepalen van de inhoud?

Worstel je met het schrijven van je teksten of met het bepalen van de inhoud

Worstel je met het schrijven van je teksten of met het bepalen van de inhoud?

Als je mij volgt op Instagram of aangemeld bent voor mijn e-maillijst voor webtekst tips, dan heb je waarschijnlijk flink geworsteld met je webteksten. Misschien heb je inmiddels een workshop bij me gevolgd of content coaching en hebben we toen de basis voor je webteksten neergezet. Meestal komt er dan vroeg of laat toch een moment waarop je je teksten wilt herzien. Want zoals ik altijd zeg “je webteksten zijn niet in beton gegoten”. Jouw teksten moeten met je meegroeien als jij groeit als ondernemer.

Vind je het schrijven van je webteksten moeilijk? Of het bedenken van de inhoud?

Als je jouw webteksten nog niet op orde hebt dan is de vraag: loop je vast met schrijven of met het bepalen van de inhoud van je teksten?

  • 👉Vind je het lastig om jouw missie en diensten onder woorden te brengen?
  • 👉Vind je het lastig om je alinea’s goed in te delen?
  • 👉Vind je het lastig om titels en tussenkoppen te bedenken?
  • 👉Loop je vast op spelling?

Twijfel je over de inhoud van je webteksten?

Of twijfel je over ‘wat’ je moet schrijven? Heb je jouw missie en aanbod helder, maar vind je het lastig om te bepalen wat je erover moet schrijven? Heb je vaak het gevoel dat dingen niet relevant zijn voor jouw klanten? Of vind je juist dat alles relevant is en worden je teksten daardoor wollig en langdradig?

Als je twijfelt over de inhoud van je webteksten is mijn gouden tip: schrijf iets waar je jouw klant vandaag mee helpt. Als help je maar een klein beetje, een potentiële klant gaat jou hierdoor waarderen. Welke tips of adviezen kun jij jouw klant NU geven waar iemand echt iets aan heeft? Deze tips kun je uitstekend verwerken in een blog en in een social media post. Ook het noemen van punten waarin jouw klant zichzelf herkent maakt het bedenken van de inhoud vele malen makkelijker. Wat heb jij zelf meegemaakt (én opgelost) waar jouw klant nu mee kampt? En hoe kun jij deze persoon helpen om het ook voor die persoon op te lossen?

De sleutel is dus een ander helpen. 

Wat is op jou van toepassing? In welke webtekstfase verkeer jij? 😉

  • 👉Heb je jouw basis klaar maar zijn je teksten toe aan een opfrisbeurt omdat jij bent gegroeid als ondernemer?
  • 👉Heb je jouw basis klaar en wil jij doorpakken met blogs en social media content?
  • 👉Heb je nog geen goede basis en heb je jouw website eigenlijk een beetje laten liggen omdat je er niet uitkomt?

Deel je ’t met mij? 🙏

🔔 30-Dagen Content Coaching

Volgende maand ga ik een héél héél héél tof content coaching traject doen. Een intensief, individueel programma van 30 dagen met 24/7 support: van je basis webteksten tot tweewekelijks een blog (2!? Jazeker!!), je social media content, je gratis weggever en je e-mailmarketingfunnel, ik ga je in 30 dagen tijd helpen met al je teksten, al je vragen over je teksten, al je spelling- en grammaticavragen (just put me on speed dial). Kortom, ik ga je helpen om je verhaal helemaal helder te maken en je webteksten helemaal in orde te maken. Bovendien help ik je om in 30 dagen maar liefst 8 blogs te publiceren! Dat betekent dat je 8 x 4 social media posts* = 32 social media posts kunt delen. Je hebt voorlopig dus geen omkijken maar naar je blogs en posts. Bovendien zijn je webteksten ook klaar.

Meer weten hierover!? Lees meteen en meld je aan!

*Wist je dat je van ieder blog ongeveer 4 social media posts kunt maken? Ook dát ga ik je leren!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next