Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Worstel je met je webteksten? Waarom maak je er zo’n ding van!?

Worstel je met je webteksten? Waarom maak je er zo’n ding van!?

Worstel je met je webteksten? Waarom maak je er zo’n ding van!?

Verzand je in je eigen gedachten? Ben je te perfectionistisch? Of heb je gewoon geen idee waar je moet beginnen? 

Misschien helpt deze tip je in elk geval om te starten, want die webteksten moeten toch een keer af?!

Het hoeft niet meteen perfect. Je website kun je (als het goed is..) zelf blijven aanpassen. Eigenlijk moet je website gewoon met je mee kunnen groeien. Je begint ‘ergens’, net als je avontuur om te starten als ondernemer. Toen ben je ook ‘ergens’ begonnen. Naar mate jij je ontwikkelt, ontwikkelen je webteksten ook. Het belangrijkste is om te beginnen. Het is nooit in één keer helemaal goed. En dat is prima. Plan een vast moment in je agenda in om jouw webteksten te herzien. Kies bijvoorbeeld voor elk kwartaal.

Als ondernemer ontwikkel je je continu, maar mijn ervaring is dat het makkelijker is als je terug kunt kijken op de grotere lijnen. Vaak zijn kleine details voor jou ingrijpend, maar ze zijn vaak niet zo relevant om terug te laten komen in je webteksten. Bovendien is het veel makkelijker voor jezelf als je even goed uit kunt zoomen, en dat kan vaak pas achteraf, als je ‘uit het moment’ bent. 

Heb je hulp nodig met je webteksten? Worstel je er al te lang mee en wil je er klaar mee zijn!? Plan dan nu jouw mini-workshop in. In een uur tijd maken wij samen één van jouw webteksten!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next