Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Zelf je webteksten schrijven? Doen!

Zelf je teksten schrijven Doen!

Zelf je webteksten schrijven? Doen!

Zelf je webteksten schrijven? Zeker doen!

Ja, ik ben tekstschrijver. Dus dit is geen handige opmerking wat dat betreft☺️. Maar het is echt zo: mijn klanten zijn meestal heel erg tevreden als ik de teksten oplever. Maar na een tijdje kan het zijn dat inzichten en standpunten veranderen. Woordkeuzes, toon, maar ook inhoudelijk veranderen er na verloop van tijd dingen. Zoals dat in elk bedrijf gebeurt :). Teksten zijn daarom ook nooit voor altijd. ⠀

Zelf je teksten schrijven heeft als grote voordeel dat ze helemaal van ‘jou’ zijn. Jouw inzichten, jouw gevoel, jouw visie en jouw eigen woorden✒️. En als je zelf schrijft heb je natuurlijk de flexibiliteit om ze aan te passen wanneer je wilt. ⠀

☆ Tip: laat je teksten altijd checken door een ‘buitenstaander’, oftewel door iemand die niet ‘in jouw bedrijf’ zit. Vraag bijvoorbeeld een klant! Op die manier voorkom je dat je tegen jezelf praat en je jouw klanten uit het oog verliest. Door regelmatig te checken bij je doelgroep of je boodschap resoneert borg je de kwaliteit van je teksten.

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next