Meteen naar de inhoud

Zelf teksten schrijven, maar wel met een beetje hulp?

Zelf teksten schrijven, maar wel met een beetje hulp?

Wil je zelf je webteksten schrijven, maar ben je hier niet zo handig mee? Geen enkel probleem. Je kunt jouw eigen verhaal prima zelf schrijven onder begeleiding van een ervaren tekstschrijver. Met een beetje hulp, wat regie en een ‘SEO-check’ is jouw tekst straks precies zoals je ‘m hebben wilt!

Een tekstschrijver inhuren een brug te ver?

Een tekst laten schrijven is voor sommige ondernemers een grote stap. Het is immers jouw bedrijf, het idee komt uit jouw hart, uit jouw brein. Hoe moet je een tekstschrijver nou opdracht geven om jouw verhaal te vertalen naar een tekst voor op je website? Dit kan een lastige opgave zijn. Bovendien vind je het misschien ook wel gewoon leuk om met je eigen bedrijf bezig te zijn.

Teksten schrijven die indruk maken

Wanneer je zelf aan de slag gaat met het schrijven van je website teksten, dan is vaak de allergrootste uitdaging om niet vanuit jezelf te denken, maar vanuit de klant. Dit is iets wat ik vaak tegenkom in de praktijk. Je schrijft altijd vanuit de klantbehoefte, en niet omdat jij iets wilt verkopen.

Een goed begin

Toch is dit best een goed begin! Veel ondernemers krijgen dit al met moeite op papier, dus alleen maar goed als je dit al gedaan krijgt. Met hulp van een ervaren copywriter buig je jouw teksten om tot teksten die precies de juiste indruk maken, op de juiste bezoekers.

Teksten goed vindbaar maken

Naast het feit dat je prettig leesbare teksten wilt hebben, en teksten die aanzetten tot actie (bijvoorbeeld een offerte aanvragen of contact opnemen) is het natuurlijk ook van belang dat jouw pagina een hoge positie in de zoekmachines bemachtigt. Een grondige ‘SEO-check’ is dus op z’n plek. Ook hierbij kun je hulp laten invliegen :).

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je graag hoe ik je kan helpen bij het schrijven van je teksten.

Zelf je webteksten schrijven met hulp van een tekstschrijver?

Neem contact op!

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Pijl 4-cutout
KrachtigeTeksten.nl - ebook - front

Let's keep in touch!