Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Zelf teksten schrijven voor je eigen praktijk

Zelf je teksten schrijven Doen!

Zelf teksten schrijven voor je eigen praktijk

Ben je coach of therapeut en heb je een eigen praktijk? Of ga je binnenkort je eigen praktijk starten?? Dan wil je goede webteksten die jouw diensten goed uitleggen én je wilt dat de teksten bij jóu passen. ⠀

Voor veel van mijn klanten is het lastig om een tekstschrijver in te huren. Niet omdat een tekstschrijver niet goed schrijft, maar omdat ze het lastig vinden om hun verhaal te vertalen naar een goede briefing waar de tekstschrijver mee uit de voeten kan.

Wil je liever zelf eerst over je teksten nadenken? Eerst zelf nagaan wat je precies wilt vertellen? En wil je eigenlijk ook graag zelf aan de slag met je teksten? Mijn stappenplan is gratis te downloaden en geeft je in 6 stappen een goede basis voor je eigen krachtige webteksten.

?Download nu! KrachtigeTeksten.nl/stappenplan

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next