Meteen naar de inhoud
Krachtigeteksten.nl

Dienstenpagina’s schrijven die wél verkopen

Dienstenpagina’s schrijven die wél verkopen

Dienstenpagina’s schrijven die wél verkopen

Heb je eindelijk een lekkere stroom aan bezoekers op je website, kópen ze niets! geen contactaanvragen, geen offerte-aanvragen en geen aankopen. Hoe kan dat nou?!

In dit blog geef ik je 3 belangrijke tips waarmee je jouw pagina’s omtovert tot goede verkooppagina’s.

Eerst even dit: wil je aan de slag met je webteksten maar lukt het je maar niet om er zelf voor te gaan zitten? Kies dan voor mijn workshop ‘Mijn webteksten staan als een huis‘. In deze workshop gaan wij samen (één op één) aan de slag met je webteksten, waardoor ze na deze workshop helemaal klaar zijn! Meld je direct aan!

OK, daar gaan we: als je wilt dat jouw teksten voor nieuwe klanten gaan zorgen, pas dan de volgende regels toe:

Vat jouw pagina samen in de bovenste alinea

Mensen lezen niet. Zorg dat in de eerste alinea van jouw pagina alle informatie staat. Daarmee bedoel ik specifiek:

  • Wat is iemands pijn, probleem? (bijvoorbeeld: continu hoofdpijn)
  • Welk verlangen heeft deze persoon? (bijvoorbeeld: weer goed kunnen concentreren, aandacht hebben voor de kinderen, alles weer kunnen doen, weer kunnen sporten, etc.)
  • De dienst die jij aanbiedt. (welke oplossing bied je aan?)
  • Wat moet iemand nu doen: roep op tot actie! Deze laatste kun je ook lostrekken van de alinea en in een aparte zin aanbieden.

Creëer vertrouwen, toon je betrouwbaarheid aan

Voeg testimonials of reviews toe van tevreden klanten. Deze zijn cruciaal voor het laatste stukje vertrouwen dat mensen in je moeten krijgen voordat ze overgaan tot een aankoop. Geschreven reviews zijn geweldig, maar ook video’s doen het erg goed. Er is geen betere marketing dan tevreden klanten die vertellen hoe waardevol jij bent.

Neem twijfels weg voor ze bestaan

Als je weet welke twijfels of belemmeringen mensen eventueel nog hebben waardoor ze misschien nog níet willen kopen, kun je deze twijfels wegnemen voordat je klanten deze twijfels zelf ervaren. Met andere woorden: beantwoord veel gestelde vragen en zorg dan met name dat je vragen beantwoordt over punten waar men mogelijk op kan afhaken. Bijv0orbeeld, een therapeut die een therapie aanbiedt om -zonder diep in emoties te schieten-, trauma’s oplost: “Wil je niet terugdenken aan het moment dat het mis ging? Hoeft ook niet. Zonder diep in jouw trauma te duiken krijgen wij je problemen aan de oppervlakte, en help ik je deze te verwerken door XX-therapie”.

Succes!?

Hulp nodig met je dienstenpagina’s of salespagina’s?

Zit jij al maanden naar je webteksten te staren en weet je nog steeds niet goed wat je moet schrijven? Het is belangrijk dat je met je teksten aan de slag gaat, want iedere dag dat je er niet mee begint loop je verder achter op je conculega’s. Want ja: ook je vindbaarheid in zoekmachines wordt beïnvloed door je webteksten. Dus, ga aan de slag! En wil je graag hulp? Volg dan mijn workshop ‘Mijn webteksten staan als een huis‘.

 

Lees meer over dienstenpagina’s schrijven:

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp
Over Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit tekstbureau ‘KrachtigeTeksten.nl’ werk ik als SEO-copywriter en Contentmarketing Adviseur. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ondernemers die het lastig vinden om hun missie en dienstverlening onder woorden te brengen. 

KrachtigeTeksten.nl is er voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf die meer klanten willen bereiken en daarom hun online zichtbaarheid en vindbaarheid willen vergroten. 

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit heeft aangepakt om de content duidelijk en krachtiger te maken. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik willen maken van de diensten van KrachtigeTeksten.nl.”
Raymond Hartemink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten!”
Haarshop Marketing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Peter Snijders, Pitch & Putt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Richard Gijsen, Float Center Veenendaal
Previous
Next