Meteen naar de inhoud

Wil jij even op weg geholpen worden met je basis webteksten?

Dienstenpagina’s schrijven die wél verkopen

Dienstenpagina’s schrijven die wél verkopen

Dienstenpagina’s schrijven die wél verkopen

Heb je eindelijk een lekkere stroom aan bezoekers op je website, kópen ze niets! geen contactaanvragen, geen offerte-aanvragen en geen aankopen. Hoe kan dat nou?!

In dit blog geef ik je 3 belangrijke tips waarmee je jouw pagina’s omtovert tot goede verkooppagina’s.

Eerst even dit: wil je aan de slag met je webteksten maar lukt het je maar niet om er zelf voor te gaan zitten? Kies dan voor mijn workshop ‘Mijn webteksten staan als een huis‘. In deze workshop gaan wij samen (één op één) aan de slag met je webteksten, waardoor ze na deze workshop helemaal klaar zijn! Meld je direct aan!

OK, daar gaan we: als je wilt dat jouw teksten voor nieuwe klanten gaan zorgen, pas dan de volgende regels toe:

Vat jouw pagina samen in de bovenste alinea

Mensen lezen niet. Zorg dat in de eerste alinea van jouw pagina alle informatie staat. Daarmee bedoel ik specifiek:

  • Wat is iemands pijn, probleem? (bijvoorbeeld: continu hoofdpijn)
  • Welk verlangen heeft deze persoon? (bijvoorbeeld: weer goed kunnen concentreren, aandacht hebben voor de kinderen, alles weer kunnen doen, weer kunnen sporten, etc.)
  • De dienst die jij aanbiedt. (welke oplossing bied je aan?)
  • Wat moet iemand nu doen: roep op tot actie! Deze laatste kun je ook lostrekken van de alinea en in een aparte zin aanbieden.

Creëer vertrouwen, toon je betrouwbaarheid aan

Voeg testimonials of reviews toe van tevreden klanten. Deze zijn cruciaal voor het laatste stukje vertrouwen dat mensen in je moeten krijgen voordat ze overgaan tot een aankoop. Geschreven reviews zijn geweldig, maar ook video’s doen het erg goed. Er is geen betere marketing dan tevreden klanten die vertellen hoe waardevol jij bent.

Neem twijfels weg voor ze bestaan

Als je weet welke twijfels of belemmeringen mensen eventueel nog hebben waardoor ze misschien nog níet willen kopen, kun je deze twijfels wegnemen voordat je klanten deze twijfels zelf ervaren. Met andere woorden: beantwoord veel gestelde vragen en zorg dan met name dat je vragen beantwoordt over punten waar men mogelijk op kan afhaken. Bijv0orbeeld, een therapeut die een therapie aanbiedt om -zonder diep in emoties te schieten-, trauma’s oplost: “Wil je niet terugdenken aan het moment dat het mis ging? Hoeft ook niet. Zonder diep in jouw trauma te duiken krijgen wij je problemen aan de oppervlakte, en help ik je deze te verwerken door XX-therapie”.

Succes!?

Hulp nodig met je dienstenpagina’s of salespagina’s?

Zit jij al maanden naar je webteksten te staren en weet je nog steeds niet goed wat je moet schrijven? Het is belangrijk dat je met je teksten aan de slag gaat, want iedere dag dat je er niet mee begint loop je verder achter op je conculega’s. Want ja: ook je vindbaarheid in zoekmachines wordt beïnvloed door je webteksten. Dus, ga aan de slag! En wil je graag hulp? Volg dan mijn workshop ‘Mijn webteksten staan als een huis‘.

 

Lees meer over dienstenpagina’s schrijven:

Deel dit blog! 💛

Facebook
Email
WhatsApp

Worstel je met de webteksten voor jouw praktijk? Of weet je niet waar je het beste kunt beginnen met schrijven? Meld je dan direct aan voor mijn Mini-Workshop!

📅 Donderdag 6 april 2023 van 10.00-12.00 uur. 📍Online | 🎁 Persoonlijke feedback en advies voor jouw webteksten 💶 25,00

✅ Wat schrijf je op je homepage, dienstenpagina’s (aanbod) en ‘over mij’ pagina?
✅ De juiste woorden vinden om jouw missie en diensten krachtig uit te drukken.
✅ Authentieke webteksten die volledig ‘JOU’ uitstralen en bij je passen.
✅ Je kansen op een hoge positie in de zoekmachines vergroten.
✅ Van je lezers KLANTEN maken! ACTIE!

🎁 Toegang tot de besloten Facebook groep waar je jouw homepage, een dienstenpagina en je ‘Over mij’ pagina tot 14 dagen na deze workshop kunt insturen voor persoonlijke feedback en advies!
👉 De replay blijft tot 14 dagen na de workshop beschikbaar zodat je jouw teksten rustig uit kunt werken (met een stok achter de deur ;-).
👉Je krijgt de sjablonen ook in PDF.

🔒Als je je aanmeldt voor mijn workshops of trainingen ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!

Linda is heel professioneel, weet echt goede teksten te schrijven en doet het helemaal samen met jou en jou wensen. Ik ben heel blij dat ik de workshops met jaar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!

Over KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Vanuit mijn bedrijf KrachtigeTeksten.nl help ik ondernemers met een eigen praktijk in de complementaire zorg en op het gebied van spirituele coaching om hun diensten en missie onder woorden te brengen en te vertalen naar krachtige webteksten en blogs

Zo’n 20 jaar geleden startte mijn carrière in de online marketing. Na eerst gewerkt te hebben bij twee grote IT-bedrijven en een dienstverband van 11 jaar bij de Nyenrode Business Universiteit, besloot ik voor mezelf te beginnen als online marketing adviseur. De rode draad in mijn werk werd ‘het verhaal boven tafel krijgen’. Daar heb ik diverse ondernemers mee geholpen in allerlei branches en met verschillende soorten bedrijven, zowel in het MKB als internationaal.

Een aantal jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in copywriting en contentmarketing voor de complementaire zorg en voor praktijken voor spirituele coaching. Werken met deze doelgroep geeft me veel voldoening en elke keer als ik iemand heb kunnen helpen om ‘helderheid’ te kunnen creëren in teksten, om op een krachtige manier uit te drukken ‘wat’ iemands bestaansrecht is, dan ben ik blij! 🤩

Linda Noijens | KrachtigeTeksten.nl

“Ik vertaal je verhaal naar krachtige webteksten en blogs. Geen bullsh** en wollige nonsens, maar een helder verhaal met een krachtige boodschap.”

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

“Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn. Ze heeft goede ideeën en de wekelijkse call was erg prettig.”

Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website teksten voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Wat een waardevolle workshop heb ik bij Linda gevolgd! Tijdens, en ook na de workshop, reageert ze vriendelijk, snel en kundig! Een ontzettend fijn persoon. Absolute aanrader!